Nainen katsoo puhelintaan - YTK

OmaYTK uudistuu

Uudistamme toukokuun aikana tapaa, jolla keskustelet kanssamme OmaYTK:ssa. Viestit saavat kokonaan oman sivun ja sinun on helpompi hallita keskusteluja eri aiheista.

OmaYTK-palvelussa olet jo pitkään voinut keskustella suoraan meidän kanssa. Palvelukanavana OmaYTK on todella suosittu: muutamassa vuodessa lähetettyjä viestejä on kertynyt jo yli 2,5 miljoonaa! 

Palvelun käyttö on laajentunut vuosien varrella hurjasti ja nykyään palvelussa keskustellaan kaikesta työttömyysturvan kiemuroiden, päivärahahakemuksen käsittelyn ja jäsenyyteen liittyvien asioiden välillä. 

Olemme nyt kehittäneet OmaYTK:ta tukeaksemme keskustelun eri muotoja ja parantaaksemme keskusteluhistorian hallintaa. Tarjoamme jatkossakin matalan kynnyksen palvelukanavan neuvontaan mutta uutta on se, että pystymme paremmin tarjoamaan sinulle juuri sen oikean asiantuntijan, joka parhaiten pystyy auttamaan käsillä olevan asian hoitamisessa. Näin voimme taata sinulle mahdolisimman suoran palvelun ja sen myötä myös meillä vapautuu enemmän aikaa sinun auttamiseksi. 

Muutokset näkyvät OmaYTK:ssa siten, että monelle jo tutuksi tullut Viesti -osio saa jatkossa kokonaan oman sivun käyttöönsä. Uudella Keskustelut -sivulla voit selailla aiempia keskustelujasi ja palata niihin, tai aloittaa meidän kanssamme kokonaan uuden keskustelun. Alkuvaiheessa me tarkastamme keskustelusi sisällön ja tarvittaessa päivitämme keskustelun otsikkoa, mutta myöhemmin pääset itse valitsemaan, mitä keskustelusi koskee.

Kuvankaappaus uudesta OmaYTK:n keskustelut osiosta - YTK

Uudistuksen myötä viestittely keskittyy Keskustelut -sivulle, jossa voit entistä paremmin hallita keskusteluja aiheittain.

Muutosten jälkeen vastaamme viesteihisi tuttuun tapaan noin 1 - 2 vuorokauden kuluessa. Olemme myös huomanneet, että OmaYTK:n kautta tavoitamme jäsenemme hyvin, joten hyödynnämme tätä jatkossa entistä enemmän.

Saat uudesta viestistä aina ilmoituksen sähköpostiisi. Tärkeät viestit on siten helppo huomata. OmaYTK:ssa korostamme tietoa uudesta viestistä, jotta löydät oikealle sivulle ja oikeaan keskusteluun mahdollisimman helposti. 

Muutos ei vaadi sinulta mitään. Me vastaamme jatkossakin nopeasti kaikkiin viesteihisi ja olemme aktiivisesti yhteydessä aina, kun on tarve on.