YTK on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

  YTK sai maaliskuussa 2021 upean tunnustuksen: Olemme yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. ”Suomen innostavimmat työpaikat” -tunnustus viestii, että panostamme toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla toistemme näkemyksiä. Olemme innostuneita, motivoituneita ja omistautuneita työskentelemään yhteisten päämäärien ja YTK:n jäsenmäärän kasvattamisen puolesta. #innostavimmat  Kiinnostaako työ YTK:lla?

  Avoin työhakemus
  Lähetä meille avoin hakemus ja kerro siinä, miksi haluat tulla juuri meille töihin ja millaista osaamista sinä meille toisit.


  Haku 2021 kesätöihin on päättynyt

  Vuoden 2021 kesätyöhakumme on päättynyt. Saimme melkein 350 erinomaista työhakemusta, ja olemme nyt valinneet tämän kesän kesätyöntekijät. Osa heistä on jo aloittanut, ja osa aloittaa toukokuun alussa. Mikäli tänä vuonna ei tärpännyt, älä lannistu vaan hae vaikka ensi vuonna uudelleen!

  Olemme tänäkin vuonna mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jossa sijoituimme viime vuonna pienten ja keskisuurten yritysten sarjassa sijalle 10. Autamme siis työelämän käänteissä myös vastuullisena työnantajana!

  Tässä kokemuksia koronakesän 2020 kesätyöntekijöiltämme:

  ”Oon todella innoissani tästä työstä ja siitä, että oon osa näin mahtavaa tiimiä ja asiantuntijajoukkoa! On aivan mahtavaa päästä tekemään näin tärkeää työtä mitä me täällä YTK:lla tehdään ja varsinkin näin korona aikana on hienoa päästä auttamaan.”

  ”Vaikka itselleni tämä poikkeustilanne toi kesätyön, tiedän, että monilta se on vienyt työn joko kokonaan tai osittain. Minua motivoi tässä työssä eniten se tunne, kun saa hakemuksen käsiteltyä ja tietää, että jälleen yksi asiakas saa ehkä kovastikin odotetun päätösen hakemukseensa.”


  Pari faktaa ytklaisista

  • Meitä on noin 250 ja meidän tehtävämme on huolehtia jäsentemme työttömyysvakuutuksesta. Haluamme tehdä sen paremmin kuin kukaan muu ja vielä siten, että asiakkaalle jää palvelusta aina hyvä kokemus.
  • Työskentelemme Loimaalla, Turussa ja pääkaupunkiseudulla, ja etätyö onnistuu tilapäisesti vaikka Kuopiosta tai Haukiputaalta. Pandemian aikana olemmekin nähneet kuvia upeista kotitoimistoista ja etätyöpisteistä ympäri Suomen. Toivomme kuitenkin kovasti, että näemme toisemme pian toimistoillakin, sillä arvostamme aitoja kohtaamisia.
  • Meillä on töissä äiti ja tytär, mies ja vaimo, useita parhaita ystäviä, äiti ja sen lapsen kummitäti sekä lähes 30 vuotta meillä työskennelleitä.
  • Melkein puolella on koiria.
  • Teemme työpaikalla työn lisäksi palapelejä, käytämme villasukkia, käymme hieronnassa, tykyilemme ja kokoonnumme kahveille.
  • Meidän mielestä parasta YTK:lla on työkaverit!
  • Meillä koulutetaan ja kouluttaudutaan aktiivisesti. Jokainen meistä hoitaa oman osansa ja samalla meillä kaikilla on mahdollisuus kehittymiseen ja pitkälle vievään urapolkuun. Vaihtelua ja uutta sisältöä työhön saamme osallistumalla erilaisiin projekteihin ja työryhmiin.
  • Iso osa meistä työskentelee suoraan asiakkaiden kanssa. Palvelu- ja jäsenneuvojat ja etuuskäsittelijät huolehtivat siitä, että asiat saadaan ratkaistua nopeasti ja oikein neuvoin. Tämän lisäksi meillä on työntekijöitä, jotka ovat keskittyneet takaisinperintään tai muutoksenhakuasioihin. Toiminnan pyörittämisen tukena työskentelee esimiehiä ja valmennukseen erikoistuneita henkilöitä. Heidän tehtävänään on huolehtia työnjaosta ja osaamisen kehittämisestä.
  • Koko organisaation tukena ovat hallinnossa työskentelevät henkilöt, jotka ovat erikoistuneet hallintoon, talouteen, juridiikkaan, vastuullisuuteen, viestintään ja markkinointiin, henkilöstöasioihin, ICT-kehitykseen ja toimitilahuoltoon. Me olemme kaikki yhdessä vastuussa siitä, että YTK on Suomen parhaimpien työpaikkojen joukossa ja kohtaamiset asiakkaiden kanssa onnistuvat yli odotusten.
  • Me koemme työmme merkitykselliseksi. Omalla panoksellamme voimme vaikuttaa suoraan YTK:n suuntaan ja siihen, että asiakkaamme saavat välittävintä ja sujuvinta palvelua.
  YTK:n työntekijöitä pitämässä kylttiä, jossa lukee: Me kaikki olemme täällä teitä varten kaikissa työelämän käänteissä, pysykää terveinä!

  YTKlaiset kotitoimistoiltaan lähettävät terveiset jäsenistölle.